Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

MCB Foto Video

Despre mine

Ne place sa surprindem oamenii si starile lor interioare. asa cum sunt ele venite din adancul lor, fara masti … Nu ne-am nascut artisti, dar am avut curajul sa ne urmam visul si pasiunea, apoi  incet, incet, ele au prins contur.  

Suntem o Echipa de Oameni Prietenosi, Comunicativi si Facem Asta Cu Pasiune.

 Vom fi alaturi de Voi in cea mai importanta zi din viata  Voastra si asta ne face sa ne simtim Onorati pentru a surprinde Emotia si Dragostea ce v-a unit, Lacrimile voastre si a celor din jur (lacrimi de fericire fireste)

Suntem atenti la cele mai mici detalii si ne plac lucrurile Bine Facute chiar daca Imperfectiunea face parte din viata noastra a tuturor 

Ne place sa fotografiem oameni, suntem fascinati de frumusetea gesturilor mici, Ne place sa le ascultam Povestile,  din bucuriile si emotiile lor imi iau energia de a crea reflexia lor in imagini.

Acordam Mare Atentie Detaliilor Evenimentelor in care suntem implicati si tocmai de aceea, in fiecare an, avem un numar Limitat deEvenimente pe care le putem onora.

 Consideram ca Fotografia de nunta nu este despre Aparatura folosita,  nici despre Setari sau Lumina si Nici despre Numarul De Fotografii Predate, fotografia de la evenimentul tau este despre emotie si trairi, despre sentimente si dragoste, despre voi… Multumim Tuturor Pentru Sustinere si Increderea accordata